Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kupla

Alessandro Sannia

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kupla

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kupla" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952492109X

9789524921091

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kupla on historian eniten myyty ja kauimmin yhtämittaisesti valmistettu auto. Ensimmäisen Kuplan suunnittelu käynnistyi, kun valtakunnankansleri Adolf Hitler ja autosuunnittelija Ferdinand Porsche tapasivat maaliskuussa 1935. Kuplasta tuli legendaarinen kulttiauto, joka sukupolvesta toiseen säilytti paikkansa ostetuimpana, tunnetuimpana ja rakastetuimpana menopelinä lähes kaikkialla maailmassa. Viimeinen Kupla valmistui 30.7.2003 Meksikon Pueblan tehtaalta. Sen myötä autoa oli valmistettu yhteensä 21.529.464 kappaletta. Mutta uuden Kuplan suunnittelu oli jo alkanut. Kupla on tyylikkäästi taitettu, kauttaaltaan nelivärinen ja upeasti kuvitettu tietoteos. Ilmestyy helmikuussa.

Aiheet

muotoilu

henkilöautot

autot

automerkit

historia

Volkswagen

Volkswagen kupla