Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Venetsian kauppias

William Shakespeare

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Venetsian kauppias

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Venetsian kauppias" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510371955

9789510371954

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ilmestyminen siirtynyt. Tarjottu aiemmin, tilaukset voimassa. Nuori Bassanio pyytää kosiomatkaansa varten rahaa Antoniolta, kauppiasystävältään. Antonio ottaa lainaa Shylockilta, juutalaiselta koronkiskurilta, mutta kun Antonion kauppalaivat katoavat merellä, hän ei pysty maksamaan velkaansa. Sopimuksen mukaan Shylock vaatii hyvitykseksi paunan verran velallisensa lihaa. Antonio on kuoleman partaalla, kun apuun rientää Bassanion vastavihitty vaimo Portia lakimieheksi naamioituneena. Shakespearen tunnetuimpiin näytelmiin kuuluva Venetsian kauppias on tragikomedia, jossa esitetään vakavia kysymyksiä parodian ja ironian keinoin. Näytelmää on kritisoitu antisemitistiseksi, mikä keskustelu on jättänyt varjoonsa näytelmän muita ulottuvuuksia ja vahvuuksia, kuten neuvokkaan Portian, joka on yksi Shakespearen kiinnostavimmista naishahmoista.

Aiheet

Shakespeare, William.

Venetsian kauppias.

näytelmät

komediat

englanninkielinen kirjallisuus

1590-luku

teemat

rakkaus

juutalaisuus