Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Taivaanpojan verkko

värisatuja

Hannele Huovi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Taivaanpojan verkko : värisatuja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Taivaanpojan verkko" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Weilin + Göös

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513543420

9789513543426

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Inkvisitio vaalii katolisen kirkon oppien puhtautta kuningas Filip II:n hallitsemassa Espanjassa vuonna 1593. Don Juan kohtaa vanhan arkkivihollisensa, Jumalan kostolla ja helvetinlieskoilla pelottelevan munkki Ignacion kiirehtiessään kuninkaan audienssille. Kuningas antaa hänelle kuukauden aikaa taipua säädyllisyyden vaatimuksiin, mutta avioliittoa kaihtavan parantumattoman elostelijan mielestä Sevillassa on jo ennestään liikaa yksinäisiä vaimoja. Don Juan kieltäytyy myymästä hekumoivia päiväkirjojaan kiristystä harrastavalle markiisi Don Pedrolle, mutta saa tämän paljastamaan DoÄna Anan asuinpaikan. Ensimmäistä kertaa sitten nuoruutensa luostarivuosien Don Juan rakastuu; aavistamatta, että pahamaineisen komentajan kuvankaunis tytär on jo luvattu markiisin neitsytmorsiameksi. Vaikka epätoivoinen Don Juan saakin viimein tunteisiinsa vastakaikua, joutuu kohtalonsuudelmaan antautunut ammattiviettelijä maksamaan "uskollisuudestaan" kalleimman mahdollisen hinnan. Intohimon taiteita ja naiseuden pyhyyttä antaumuksella opiskelleen hidalgon päiväkirjaseikkailut valloittavat. Douglas Carlton Abramsin esikoisromaanin käännösoikeudet on myyty jo yli kahteenkymmeneen maahan.