Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viittä vaille voittajaluokkaa

Helena Meripaasi

Kirjasarja: Koirahullun päiväkirja, osa 5

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viittä vaille voittajaluokkaa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viittä vaille voittajaluokkaa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9511226274

9789511226277

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Matematiikan oppimisessa on tärkeää hyödyntää lapsen luontaista tapaa toimia. Lapset saavuttavat hyvät matemaattiset valmiudet jo varhaiskasvatuksessa, kun aikuinen on selvillä esimatemaattisten taitojen rakentumisesta ja toimii systemaattisesti. Toiminnallisessa matematiikan opetuksessa välineitä käytetään monipuolisesti ja tavoitteellisesti. Näin tuetaan lapsen yksilöllistä oppimista. Esiopetusikäisen lapsen matematiikan opetuksessa käytetään hyväksi eri aistikanavia sekä hyödynnetään eheyttämisen tarjoamat mahdollisuudet. Kirjassa esitellään runsaasti sekä itse valmistettuja että ostettuja matematiikan varhaiskasvatukseen sekä esi- ja alkuopetukseen soveltuvia välineitä. Kirjan tarkoituksena on tuoda iloa matematiikan oppimiseen ja tarjota matematiikkaa kaikille. Matikasta on moneksi!

Aiheet

Askola, Ulla,

fikt.

Dara,

nuortenkirjallisuus

tyttökirjat

lemmikkieläimet

koira

eläimet

oikeudet

belgianpaimenkoira