Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Luokkavallan vahtikoirat

miten suomalaiset toimittajat auttavat eliittiä pysymään eliittinä

Emilia Kukkala

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Luokkavallan vahtikoirat : miten suomalaiset toimi...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Luokkavallan vahtikoirat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Into

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522645575

9789522645579

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Media todella on "vallan vahtikoira". Se vahtii, ettei kukaan pääse horjuttamaan valtaa. Kuten muutkin työntekijät, myös toimittajat pelkäävät työpaikkojensa ja asuntolainojensa puolesta. He päästävät mediassa ääneen poliitikot ja niin sanotut asiantuntijat, mutta esimerkiksi työttömät, siirtolaiset ja seksityöläiset esitetään huolestuneen keskustelun ja kurinpidon kohteina. Lähiöitä ja "syrjäseutuja" kauhistellaan, mutta samalla keskiluokkaiset toimittajat hakevat näiltä pahamaineisiksi leimaamiltaan alueilta "rosoisuutta" ja väriä. Miten media käyttää luokkavaltaa? Kenen näkemykset nostetaan mediassa esiin ja millä tavalla? Miten yhteiskunnan hierarkiat määrittävät julkista keskustelua? Mitkä ovat journalismin sokeat pisteet?

Aiheet

journalismi

valta

vallankäyttö

media

toimittajat

etiikka

asenteet

tiedonvälitys

puolueettomuus

poliittinen journalismi

joukkoviestimet

mediakritiikki

sananvapaus