Valitse kunto
Valittu tuote
Lehtovaara Tatu : Riistakokki Hirvestä metsäkauriiseen
22,00 €
Uusi
Sidottu, kuvakannet
2011 / 1
Salpakirja Oy / Kirjaspotti
Haetaan tuotteita...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Otava
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
951124048X
9789511240488
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Muut tekijät
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Taitavan riistakokin ohjeilla hirvieläinten lihan käsittely sujuu sekä heti kaadon jälkeen että kotikeittiössä. Riistakokin unelmakirja alkaa saaliin käsittelystä metsässä, sen jälkeen siirrytään keittiön puolelle jalostamaan lihasta alkuruokia, keittoja, pataruokia ja paisteja.Hirvestä, metsäkauriista ja valkohäntäkauriista syntyvät myös maukkaat jauheliharuoat, makkarat, taikinoidut ja kuorrutetut liharuoat. Sisäelimistä saadaan vasanmaksamoussea, ja eksoottisempia makuja kaipaava voi kokeilla esimerkiksi pörköltiä tai bollitomistoa. Lisäkkeet ja kastikkeet ovat omina lukuinaan, eikä juomasuosituksiakaan ole unohdettu. Tatu Lehtovaara on Helsingin palvelualojen oppilaitoksen opettaja. Hän on julkaissut mm. Savustuskirjan ja Suomalaiset kalaherkut sekä kirjoittanut ruokajuttuja Taloussanomien verkkosivuille.