Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viimeinen partio

Sergei Lukjanenko

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viimeinen partio

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viimeinen partio" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Into

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522644366

9789522644367

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Moskovan kaduilla, tavallisten ihmisten keskuudessa, vaeltavat Muihin kuuluvat - velhot, noidat ja vampyyrit - joista osa on Valon, osa Pimeyden puolella. Aikoinaan osapuolet sotivat toisiaan vastaan, ja kun maailma oli tuhon partaalla, solmittiin hauras aselepo. Alati heiluvaa tasapainoa valvovat Valon palvelijoiden Yöpartio ja Pimeyden Päiväpartio. Nuori venäläisturisti murhataan skotlantilaisessa lomakohteessa. Poliisi saa selville, että kuoleman aiheutti mittava verenhukka, ja Partioiden epäilykset heräävät. Anton, Yöpartion velho, saapuu Skotlantiin tutkimaan tapausta Edinburghin Yöpartion johtajan Thomasin avulla. Käy ilmi, että eräät Muihin kuuluvat metsästävät luvatta tarujen taika-aarretta, jonka itse Merlin on piilottanut Hämärän kuudenteen kerrokseen. Korkeimmalle Hämärän tasolle voivat päästä vain todella voimakkaat velhot. Sergei Lukjanenkon viisiosainen kirjasarja on vetävä kudelma vampyyritarinaa, fantasiaa ja kauhua. Se on Venäjällä kulttimaineessa - suositumpi kuin Taru sormusten herrasta ja Harry Potter. Viimeinen Partio on sarjan neljäs osa. Kaikki osat toimivat myös itsenäisinä teoksina.

Aiheet

Gorodetski, Anton,

fikt.

kauhukirjallisuus

fantasiakirjallisuus

sarjakertomukset

hyvän ja pahan välinen taistelu

murha

tutkimus

varkaus

taikaesineet

uhkakuvat

maailmanloppu

yliluonnolliset voimat

velhot

noidat

vampyyrit

rinnakkaiset maailmat

kaupungit

Skotlanti

Edinburg

Venäjä

Moskova