Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kahvi

suuri suomalainen intohimo

Petri Nieminen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kahvi : suuri suomalainen intohimo

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kahvi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951317865X

9789513178659

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomalaiset juovat kahvia eniten maailmassa suhteutettuna väkimäärään. Mikä onkaan meille niin läheisen juoman tarina, mikä tekee suomalaisesta kahvikulttuurista erityisen? Kirjassa kuvataan elävästi kahvin historiaa ja ruoditaan suomalaisten erityisyyttä kahvin kuluttajina. Kirjassa esitellään kahvikulttuurin elinkaari pappiloiden juhlajuomasta nykypäivän kanniskelukahveihin. Kirja kertoo myös eri kahvilajikkeista ja kahvin paahtamisesta: millaista on hyvä kahvi ja miten sitä valmistetaan omassa keittiössä. Uusi kahvikulttuuri tekee tuloaan myös meillä, eikä kirjassa unohdeta kahvilla hifistelijöitäkään. Kiinnostavan ja hyödyllisen tiedon sekä hauskojen tarinoiden lisäksi kirjasta löytyy myös kahvijuomien reseptejä. Kirjaa lukiessa leijailee kahvin tuoksu nenään, ja on pakko todeta: Minä juon nyt kahvia!

Aiheet

kahvi

historia

paahtimot

pavut

nautintoaineet

juomat

tapakulttuuri