Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Stuka-lentäjä

Hans-Ulrich Rudel

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Stuka-lentäjä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Stuka-lentäjä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Koala

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522291374

9789522291370

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarjottu aiemmin (BTJ Kirjo 5c/2013). Sisältö: Cadillac, Daada daada, Have you ever seen the rain, I Have a dream, I will stay, Jambalaya, Johnny B. Goode, Jos menet pois, Kotiviini, Metsämökin tonttu, Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä, Muotitietoinen, My only one, Norjalainen villapaita, Nousevan auringon talo, Rock around the clock, Sankarit, Suklaasydän, Tom Dooley, Valoa ikkunassa, Viimeinen, Viisitoista kesää, ym. Nämä biisit osaat sinäkin soittaa vaikka soittotaitosi ei olisikaan ammattilaistasoa. Ei enää unohtuneen soinnun etsiskelyä eikä sivunkääntöjä kesken soiton. Tutut kappaleet ovat nyt helposti soitettavassa sävellajissa, ja sointujen sormitukset näkyvissä ensisilmäyksellä. Kirjan kappaleista julkaistaan sanat (suomi / englanti) sekä sointumerkit sointukaavioineen. Kierre-selkäinen opus on kätevä ottaa mukaan vaikka kitaralaukkuun ja se pysyy auki paikassa kuin paikassa. Selkeän kokoiset tekstit ja soinnut näkyvät jopa iltahämärässä musamenossa.

Aiheet

Rudel, Hans-Ulrich

lentäjät

sotilaslentäjät

saksalaiset

toinen maailmansota

pommikoneet

ilmavoimat

ilmasota

sotahistoria

Saksa