Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mietteitä

Giacomo Leopardi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mietteitä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mietteitä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Savukeidas

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522681350

9789522681355

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Aforismiteos. Italian suurimpiin runoilijoihin kuuluvan, Lauluistaan tunnetun Giacomo Leopardin (1798-1837) Mietteet tutustuttavat lukijan Leopardiin ajattelijana ja filosofina. Vuonna 1845 postuumisti ilmestyneet, ihmisen luonteenpiirteitä ja yhteiskuntaa käsittelevät 111 mietettä ovat ajankohtaisia ja puhuttelevia tänäänkin. Pessimistinen Leopardi näkee ihmiskunnan onnettoman tilan taustalla luonnon ja kohtalon vääjäämättömän säätelyn mutta katsoo yhteiskunnan, toisin sanoen ihmisen itse, lisäävän tuskaa heikon ja halpamaisen luontonsa vuoksi ja itsekkäällä käyttäytymisellään.

Aiheet

Leopardi, Giacomo.

henkilöhistoria

filosofia

moraalifilosofia

ihminen

luonto

sivilisaatio

yhteiskunta

filosofit

runoilijat

Italia

1800-luku