Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Carl Barksin joulu. 2

Carl Barks

Kirjasarja: Aku Ankka

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Carl Barksin joulu. 2

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Carl Barksin joulu. 2" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sanoma Magazines Finland

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513225542

9789513225544

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Aku Ankka

Esittely

Legendaarisen Carl Barksin kaikki jouluaiheiset sarjakuvat nyt kahdessa 200-sivuisessa kirjassa, jotka voi myös hankkia yhtenä pakettina Barksin jouluaiheisilla öljyväritöillä koristetussa kotelossa. Aitoa joulutunnelmaa tiukkuvat tarinat on koottu kronologiseen järjestykseen upeisiin, jouluisiin kansiin. Barks piirsi uransa aikana useita unohtumattomia jouluklassikoita, kuten esimerkiksi Ankkalinnan joulu, Kohtalokas loru, Aku Ankka pelastaa Tyhjälän joulun ja Koettakaa arvata. Nostalgisten pitkien joulutarinoiden ja verrattomien 10-sivuisten sarjojen lisäksi tämä kaksiosainen kirjapaketti sisältää Barksin yksisivuisia joulusarjakuvia sekä mestarin jouluisia öljyväritöitä.

Aiheet

sarjakuvat

joulu