Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kävelyn filosofiaa

Frédéric Gros

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kävelyn filosofiaa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kävelyn filosofiaa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522603392

9789522603395

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

"Kaikki ideat, joilla on mitään merkitystä, olen saanut kävellessäni." - Nietzsche Ranskalaisen bestseller-kirjailijan ja filosofin Fr$/ed$/eric Grosin Kävelyn filosofiasta on oivaltava katsaus kävelemiseen. Ei ole samantekeävää taivaltaako pyhiinvaelluksella vai mielenosoituksessa, sillä erilaiset tavat edetä kertovat myös ihmisestä itsestään. Oppinut ja viihdyttävä teos käsittelee myös kuuluisien ajattelijoiden ja taiteilijoiden tapoja kävellä. Rimbaud käveli raivon vallassa, kun taas Rousseau hakeutui kävelylle ajattelemaan ja Nietzsche kirjoittamaan. Kant puolestaan käveli kotikaupunkinsa läpi joka päivä paetakseen pakkoajatuksiaan - ja tismalleen samalla kellonlyömällä. Teos onkin täynnä uusia, kiinnostavia kulttuurihistoriallisia lähtökohtia ja sattumuksia. Fr$/ed$/eric Gros on Pariisin yliopiston filosofian professori. Kävelyn filosofiasta on ollut myyntimenestys Ranskassa, ja se julkaistiin alkuvuodesta myös englanniksi.

Aiheet

Nietzsche, Friedrich.

Rimbaud, Arthur.

Rousseau, Jean-Jacques.

Thoreau, Henry David.

Nerval, Gérard de.

Kant, Immanuel.

Gandhi, Mohandas.

Gandhi, Mahatma.

Thoreau, Henry.

kävely

vaellus

filosofia

liike

liikkuminen

ulkoilu

pyhiinvaellukset

mielenosoitukset