Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Dukan-dieetti

Pierre Dukan

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Dukan-dieetti

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Dukan-dieetti" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510392448

9789510392447

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Miksi niin monet laihdutuskuurit lässähtävät? Miksi jo hyvin alkuun päässyt painonpudotus kariutuu kilojen edestakaiseen jojoiluun? Ranskalaislääkäri Pierre Dukanin oppeihin perustuva 4-vaiheinen dieetti on laihduttajan psykologiaa ymmärtävä menetelmä. Dukanin vallankumouksellisessa dieetissä kaloreita ei tarvitse laskea ja sataa sallittua ruoka-ainetta saa jatkuvasti syödä niin paljon kuin haluaa. Tehostartin jälkeen sitoutuminen tiukkaan ruokavalioon ja viikoittaiseen proteiinipäivään yhdessä pakollisen liikunnan kanssa takaavat pysyvät tulokset. Mitä Pen$/elope Cruz, Kate Middleton ja Nicole Kidman edellä, sitä muu maailma perässä! Pierre Dukan on ranskalainen lääkäri ja ravitsemusterapeutti. Hän on markkinoinut dieettiään yli 30 vuotta ja saanut sen suosion kasvamaan merkittävästi viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Aiheet

laihdutus

ruokavaliot

ruokaohjeet

ravinto

proteiinit

painonhallinta

lihavuus

ruoka-aineet

terveysvaikutukset