Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohti

Tommy Hellsten

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohti

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohti" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9524928795

9789524928793

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tunnetun terapeutin syvällisiä ja oivaltavia ajatuksia elämästä. Rohkeus elämänmuutokseen kasvaa hiljaisessa, levollisessa läsnäolossa. Vauhtia pitää hidastaa eikä lisätä. Tommy Hellsten rohkaisee ottamaan oman elämän tosissaan. Kun rohkenee uskoa unelmiinsa, väistämätön tapahtuu ja ne alkavat pikkuhiljaa toteutua. Kirjan tekstit ovat syntyneet päivittäisissä mietiskelyhetkissä. Teksteistä huokuu vuosien kokemus terapiatyöstä, itsensä ja toisten ihmisten kohtaamisesta. Kirja on kuvitettu Tommy Hellstenin omilla tuokiokuvilla.

Aiheet

elämänfilosofia

henkinen kasvu

elämäntaito

Teemat