Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mahtava dinosauruskirja

Robert Mash

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mahtava dinosauruskirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mahtava dinosauruskirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512349442

9789512349449

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Dinosaurukset ovat ällistyttävimpiä maan pinnalla koskaan liikkuneita olioita. Ne kehittyivät pienistä liskoista jättiläismäisiksi pedoiksi, jotka hallitsivat maailmaa yli 160 miljoonaa vuotta. Mahtava dinosauruskirja esittelee kiehtovimmat, vaarallisimmat, nopeimmat ja älykkäimmät dinosaurukset valtavasta, kahdenkymmenen norsun painoisesta Argentinosauruksesta pienenpieneen Microraptoriin. Mitä fossiililöydöt paljastavat? Mikä on kaikkien aikojen suurin dinosaurus? Miten käy taistelussa Tyrannosaurus Rexin ja Triceratopsin välillä? Lisämateriaalina muun muassa: kuva T-Rexin alaleuasta luonnollisessa koossa, dinofossiilin röntgenkuva, dinosaurusvisa, sekä loputtomasti tietoa kerrostalon kokoisista dinosauruksista ja niiden ajasta. Tämä on jokaisen paleontologinalun toivekirja!

Aiheet

muinaiseläimet

fossiilit

dinosaurukset