Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Normandia

Laurence Phillips

Kirjasarja: Näe ja koe

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Normandia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Normandia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513141020

9789513141028

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Näe ja koe

Esittely

Näe ja koe -matkaopassarja nuorekkaille ja itsenäisille matkustajille täydentyy viidellä uudella kirjalla. Käytännöllinen ja upea opas sisältää paljon tietoa ja satoja kuvia, lisäksi mukana on pohjapiirustuksia ja kattavat kartastot. Näe ja koe -opas vie sinut niihinkin paikkoihin, joita muut oppaat eivät tunne! Nähtävyydet kuuluisimmista kohteista pikku löytöihin - oman kiinnostuksesi mukaan, värikuvat auttavat valitsemaan ravintolat, baarit, klubit ja hotellit, ostosvinkit johdattelevat shoppailijan oikeisiin osoitteisiin, kulttuuri, ajanviete ja urheilu - kaikki samassa oppaassa, kävelyreitit, opastetut retket - tutustu kohteisiin rauhassa, julkinen liikenne - tarkat ohjeet tekevät käytön vaivattomaksi, hintatiedot helpottavat matkan budjetointia, kattavat kartat hakusanaluetteloineen vievät perille, runsaasti hyödyllisiä www-osoitteita.

Aiheet

Normandia

matkaoppaat

Ranska