Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Päkä ja Titta

muistoja

Merja Jalo

Kirjasarja: Jalo, Merja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

-25 %

Jalo Merja : Päkä ja Titta Muistoja : Nummelan ponitalli

6,00 €

Kampanjatuote

8,00 €

Toimitus Suomeen 5,50 €

Yhteensä 11,50 €

Käytetty - erinomainen (K4)

Sidottu, kuvakansi

2011 / 1.

Anninan NettiAntikvariaatti

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510374431

9789510374436

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Jalo, Merja

Esittely

Jokaisen Nummela-fanin ykköskirja! Hilpeitä muistoja, kyyneliä kirvoittavia salaisuuksia ja ennen julkaisemattomia tarinoita Päkän ja Titan kertomana.
Päkä ja Titta lähtevät talviselle rekiajelulle hakemaan joulukuusta Linnavuoren kartanosta. Leppoisan retken aikana heillä on aikaa muistella jännittäviä yhteisiä seikkailuja, vuosittaisia hiihtoratsastuskilpailuja ja aikaa jolloin Titta vielä kävi Koivuniemen tallilla.
Olivatko Repen hymykuopat ja komea Kafka-ratsu osasyynä tallin vaihtamiseen? Ja mitä ihmettä tapahtui Päkän ja sukeltajapoika Tuukan välillä kesäisessä Ponisaaressa? Hersyvät naurut irtoavat myös Lidia Linnavuoren eriskummallisista lemmikeistä ja Päkän jälki-istuntoon johtaneesta hiirikepposesta. Muistoja-sarjan toinen osa sisältää runsaasti ennen julkaisemattomia tarinoita, eli aivan uutta tietoa Nummelan ponitallin historiasta. Esiin nousee myös kyyneliä kirvoittavia salaisuuksia, jotka nekin punoutuvat yhteen jo 70 aiemmin ilmestyneen Nummelan ponitalli -kirjan tapahtumien kanssa.
Merja Jalo on kirjoittanut useita menestyksekkäitä hevossarjoja nuorille ja on tunnettu myös sisarensa Marvi Jalon kanssa yhdessä tekemistään Jesse-koirakirjoista. Jalolla on vankka kokemus hevosten kanssa työskentelystä: kirjailijan lapsuudenkotiin tuli ensimmäinen hevonen hänen ollessaan 8-vuotias ja aikuisena kilpahevosten kasvatuksesta tuli elämäntapa omalla ravitallilla. Jouduttuaan hevosonnettomuuteen Jalon on täytynyt luopua omista hevosista, mutta hevoset ovat aina kirjailijan sydäntä lähellä.

Aiheet

Päkä,

fikt.

Titta,

nuortenkirjallisuus

hevoskirjat

sarjakertomukset

muistot

menneisyys

salaisuudet

muistelu

ystävät

ratsutilat

Nummela