Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hevosen kanssa. Hevosen jatkokoulutus

Tuire Kaimio

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hevosen kanssa. Hevosen jatkokoulutus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hevosen kanssa. Hevosen jatkokoulutus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510387754

9789510387757

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Lajikoulutuksen perusteet: ratsun perusapujen opetus sekä koulu-, este- ja ravihevosen kouluttamisen erityispiirteet. Laajasta klassikkoteoksesta erilliseksi toimitettu laitos kulkee kätevästi kentällä mukana.
Miten opetat hevosta seuraamaan ohjasotteita ja hyväksymään kuolaintuntuman sekä kantamaan ratsastajaa selässään oikealla tavalla? Miten korjaat hevosen, joka ei noudata pohjeapuja?
Kirjan ohjein opetat hevoselle taidot ratsuna toimimiseen, ja eversti Christian Carde kertoo ratsastuksen periaatteista. Kirjasta selviävät myös tärkeät estehevosen alkukoulutuksen vaiheet. Ratsastaja saa ammattilaisten vinkkejä istuntaharjoitteluun. Kirjassa on yksityiskohtaiset ohjeet myös hevosen ajoon opettamiseen. <em>Hevosen kanssa</em> (2004) on eläinkouluttaja Tuire Kaimion kirjoittama alan moderni klassikko. Laaja käsikirja on saatavana myös kolmena itsenäisenä kirjana: <em>Hevosen kanssa. Hevosen käyttäytyminen</em>, <em>Hevosen kanssa. Hevosen peruskoulutus</em> sekä <em>Hevosen kanssa. Hevosen jatkokoulutus</em>.

Aiheet

hevonen

koulutus

eläimet

käyttäytyminen

ratsastus