Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Legioonalainen Peters

tarkka-ampujan tähtäimessä

Kyösti Pietiläinen

Kirjasarja: Bon

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Legioonalainen Peters : tarkka-ampujan tähtäimessä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Legioonalainen Peters" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513178196

9789513178192

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Bon

Esittely

Bosnian sota oli Jugoslavian hajoamissotiin kuulunut veristen sotatoimien sarja vuosina 1992-1995. Se käytiin serbien, kroaattien ja bosniakkien eli Bosnian muslimien välillä. 1 425 päivää kestäneen Sarajevon piirityksen aikana taistelut olivat koko ajan voimakkaita. Kranaattituli ympäröiviltä kukkuloilta oli jatkuvaa, ja serbien tarkka-ampujat vainosivat asukkaita. Kaupunki kärsi puutteellisesta elintarvike- ja lääkintähuollosta. Henkireiäksi materiaalikuljetuksia varten avattiin YK:n toimesta Sarajevon lentokenttä. Sen aukioloa tulivat turvaamaan Ranskan Muukalaislegioonan laskuvarjojääkärit. Caporal chef Pietiläinen alias Karl Peters toimi hengenvaarallisen ja hermoja kuluttavan komennuksen aikana iskuryhmän johtajana.

Aiheet

Pietiläinen, Kyösti.

muistelmat

rauhanturvaajat

Sarajevo

sotilaat

rauhanturvaaminen

Balkanin niemimaa

sisällissodat

Bosnia ja Hertsegovina

Bosnian sota

palkkasoturit

muukalaislegioona

Ranska