Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Maarit

Annariikka Leino

Kirjasarja: Johnny Kniga

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Maarit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Maarit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510364274

9789510364277

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Johnny Kniga

Esittely

Hiekkaharjun laululinnun lento rakastetuksi viihdetaiteilijaksi. Kaikki suomalaiset tunnistavat Jäätelökesän ja Maarit ja Sami Hurmerinnan, muusikkoparin, joiden kappaleet ovat viiden vuosikymmenen ajan soineet koko Suomen sydämiin. Maarit Helena Hurmerinta ja hänen elämänkumppaninsa, ystävät ja yhteistyökumppanit kertovat omin sanoin, koskettavasti, hauskasti ja ennen muuta rehellisesti omat versionsa Hiekkaharjun pienen laululinnun lennosta yhdeksi maamme arvostetuimmista viihdetaiteilijoista. Saamme kuulla levymoguleita Atte Blomista Otto Donneriin, muusikoita Hectorista Heikki "Miljoonasade" Saloon, Mikko Kuustosesta Dave Lindholmiin ja monia, monia muita. Ennen muuta saamme kuulla Maarit Hurmerintaa, joka ensimmäistä kertaa kertoo koko elämänsä tarinan kaunistelematta, humoristisesti, surumielisesti ja rakastavasti sydämensä äänellä.

Aiheet

Maarit.

Hurmerinta, Maarit.

henkilöhistoria

laulajat

popmusiikki

muusikot

diskografiat

Suomi

1970-luku

1980-luku

1990-luku

2000-2009

2010-luku