Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Star wars

episodit I-VI : kuvitettu opas

David West Reynolds

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Star wars : episodit I-VI : kuvitettu opas

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Star wars" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510332534

9789510332535

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kuinka paljastetaan avaruusolento? Jos et ole kuullut puhuttavankaan Star Wars -elokuvista, et ole käynyt planeetallamme ainakaan viimeiseen kolmeenkymmeneen vuoteen. Vuonna 1977 ensi-iltansa saanut tähtisaaga on voittanut puolelleen miljoonia ystäviä niin henkilöhahmoillaan kuin vauhdikkailla taisteluillaan. Uskollisimpiakin faneja voi silti jo huolestuttaa, onko kaikki nyt nähty? Vastalääke pahimpiin vieroitusoireisiin on Star Wars: Episodit I-VI: Kuvitettu opas. Peräti 270-sivuiseen, upeaan kirjaan on koottu kaikki neljä aiemmin ilmestynyttä kuvitettua opasta. Lisäksi sisältöä on täydennetty: saamme runsaasti lisätietoa niin kolmen ensimmäisen kuin kolmen myöhemmän episodin maailmasta. Opas johdattaa lukijan tutkimaan Star Warsin henkilöitä, olioita, planeettoja ja laitteita lähietäisyydeltä. Intergalaktista silmäniloa tarjoava teos esittelee robottien, aseiden ja taistelualusten tekniikkaa pintaa syvemmältä. Maailman suosituimman elokuvasaagan kuori on tehty metallista, mutta sisällä asuu tarina, jonka lumo säilyy Maan asukkaiden mielissä vielä vuosikymmeniä.

Aiheet

Tähtien sota (elokuvat)

elokuvat

Tähtien sota

tieteiselokuvat

fiktiiviset henkilöt