Valitse kunto
Ehdotettu tuote
Ketola Veli-Pekka (kääntäjä) : Adobe Illustrator CS3 : tehokas hallin...
14,50 €
Käytetty - hyvä (K3)
Sidottu, kuvakannet (kovakantinen)
2007 / 1. painos
Finlandia Kirja
Haetaan tuotteita...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Readme.fi
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
9525655652
9789525655650
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Suomalaisen oluen tie Turmiolan Tommin, kieltolain ja savuisten kapakoiden läpi salonkikelpoiseksi ruokajuomaksi ei ole ollut aivan yksioikoinen. Jo pelkkä mielikuva vaani olutta pöydän kulmalla pitkään. Ehkä siksi meille suomalaisille, joille viljavat ohrapellot ovat luonnollinen käsite, on olut saapunut ruokapöytään vasta näinä päivinä, muutenkin kuin makkaran kanssa saunan jälkeen ja jouluna kinkun kaverina. Olut on osa suomalaisuutta ja Suomalainen ruoka on osa kulttuuriamme ja kansallista identiteettiämme. Olut keittokirja on ensimmäinen suomalainen ruokakirja, joka yhdistää oluen ja ruoan uudella raikkaalla tavalla pöydässä ruokajuomana ja keittiössä yhtenä valmistus raaka-aineena. Helposti toteutettavia reseptejä kirja sisältää lähes 80 ottaen huomioon vuodenaikojen vaihtelun suomat erikoisuudet ja perinteet. Kirjan toteuttavat kotimaisen lähi-, luomu- ja pientuotannon esitaistelija ja puolestapuhuja Markus Maulavirta ja Savonlinnalaisen Panimoravintola Huvilan ravintoloitsija ja käsityöoluen tuotannosta vastaava olutmestari Jussi Hukkanen.