Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Luokkakuva

Karo Hämäläinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Luokkakuva

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Luokkakuva" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513150119

9789513150112

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Luokkakuva on mieleenpainuva ja monimuotoinen lyhytproosakokoelma, jossa ääneen pääsevät nuoret ja välillä myös heidän opettajansa. Salla Simukka ja Karo Hämäläinen kertovat yhdessä yläkoulu- ja lukioikäisten nuorten elämästä koko sen skaalan leveydeltä. Kutkuttavista hetkistä, jolloin kaikki nytkähtää eteenpäin. Sijoiltaan vinksahtaneista päivistä, jolloin leikistä tulee totta. Luokkakuvassa on joukko tunnistettavia tarinoita, koskettavia ja koomisiakin, joita kirjailijapari taitavasti tarkastelee monin keinoin ja näkökulmin. Tarinoita yhdistää nuorten elämä, joka on aina erilaista.

Aiheet

nuortenkirjallisuus

novellit

nuoret

nuorisokuvaus