Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sodan kauneus ja kauheus

215 lyhyttä lukua ensimmäisestä maailmansodasta

Peter Englund

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sodan kauneus ja kauheus : 215 lyhyttä lukua ensim...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sodan kauneus ja kauheus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510353078

9789510353073

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ensimmäisestä maailmansodasta piti tulla vain sattuman sanelema suuri seikkailu. Eri maiden joukot matkasivat hymyssä suin kohti tuntemattomia taistelukenttiä torvisoittokuntien ja hurraavien kansanjoukkojen saattelemina, nopean voiton suoma uljas kotiinpaluu mielessään. Neljä vuotta myöhemmin voitiin miljoonia sotilas- ja siviiliuhreja vaatinut suuri sota - aseteknologian huimaa kehitysharppausta lukuun ottamatta - todeta täysin turhaksi. Rottien täyttämät saviset juoksuhaudat ja suhteettomin miestappioin saavutetut mitättömät aluevaltaukset jäivät päällimmäisinä mieliin sodasta, jonka hurmoksessa jo kylvettiin toisen maailmansodan katkera siemen. Peter Englundin uutuusteos on kaikkea muuta kuin tavanomainen sotatieteellinen selonteko maailmansodan kuuluisimmista taisteluista. Sodan kauneus ja kauheus perustuu eri puolilla rintamia taistelleiden, tuntemattomiksi tai unhoon jääneiden tavallisten rivimiesten ja -naisten päiväkirjamerkintöihin, muistelmiin ja kirjeisiin, joita tekijän laajat alaviitteet faktuaalisesti täydentävät. Yhdeksäntoista valitun kertojan toiveista, peloista ja sodan arkisen viheliäisyyden kuvauksista kasvaa moniäänisyydessään vaikuttava kollektiivinen päiväkirja

Aiheet

ensimmäinen maailmansota

sotahistoria