Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Terästuulen yllä

Alastair Reynolds

Kirjasarja: Poseidonin lapset, osa 2

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Terästuulen yllä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Terästuulen yllä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9520110585

9789520110581

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tähtivaeltaja-palkintoehdokas 2015. Kaikkitietävä Mekanismi-tekoäly hallitsee maapalloa rautaisella otteella. Ihmisten ja koneiden rinnakkaiselo uhkaa purkautua väkivaltaiseksi konfliktiksi. Ulkoavaruudesta löytyy asumaton planeetta, jonka olosuhteet vaikuttavat ihmiselämälle suotuisalta. Pioneerikaravaani lähtee valovuosien päähän perustamaan planeetalle siirtokuntaa. Chiku Akinyian klooni osallistuu retkikuntaan salaisena pyrkimyksenään selvittää Akinyian suvun ulkoavaruuteen kadonneen matriarkan kohtalo. Pioneeriretkikunta löytää planeetalta merkkejä vieraasta sivilisaatiosta. Chiku Akinyia tajuaa, että koko siirtokuntahanke perustuu Mekanismin vääristämälle totuudelle. Hän epäilee Mekanismin suunnittelevan ihmiskunnan tuhoamista, ja retkikunta päättää nousta kapinaan ylivoimaista vihollista vastaan. Mutta onko Maassa tai Marsissa enää ihmiskuntaa, jonka puolesta taistella? Alastair Reynolds (s. 1966) on palkittu walesilainen kirjailija. Hän on erittäin arvostettu Euroopan scifipiirien keskuudessa.

Aiheet

Akinya, Chiku,

fikt.

Akinya,

suku, fikt.

tieteiskirjallisuus

siirtokunnat

tähtienvälinen avaruus

tekoelämä

ekosysteemit

testaus

geenitekniikka

mutaatiot

jalostus

norsut

kloonit

sisarukset

muistot

manipulaatio

tekoäly

matkat

avaruuskulkuneuvot

maapallon ulkopuolinen elämä

tiedemiehet

vedenhaltijat

robotit

planeetat

Maa

2300-luku

aurinkokunnat