Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kouluampujat

miksi nuori tappaa?

Peter Langman

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kouluampujat : miksi nuori tappaa?

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kouluampujat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

BTJ Kirjastopalvelu

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951692736X

9789516927360

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yli kaksikymmentä vuotta terapeuttina toiminut ja koulusurmatapauksia hoitanut Peter Langman profiloi kymmenen kouluampujaa. Käänteentekevä analyysi löytää kolme potentiaalisen koulusurmaajan tyyppiä: narsistis-sadistinen, vainoharhainen ja hallusinoiva sekä hyväksikäytetty ja traumatisoitunut. Langman vastaa kysymykseen, millaisia persoonallisuuksia ovat viattomien nuorten ampujat, ja missä kasvattajat ovat menneet kohtalokkaasti vikaan. Kirja antaa ohjeet potentiaalisen koulusurmaajan tunnistamiseksi ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisemiseksi - vanhemmille, kasvattajille, opettajille, koulutovereille.

Aiheet

koulusurmat

nuoret

luonteenpiirteet

profilointi

murhaajat

väkivalta

koululaiset

ammunta

koulut