Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Paholaisen vasara

Juha-Pekka Koskinen

Kirjasarja: Bon

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Paholaisen vasara

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Paholaisen vasara" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510407704

9789510407707

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Bon

Esittely

Nuori suomalainen tutkija Matias Rakola saa kiinnostavan puhelun. Helsinkiläiseen mielisairaalaan on tullut potilas, joka sopisi loistavasti Matiaksen tekemään tutkimukseen. Mies väittää olevansa 1400-luvulla elänyt romanialainen prinssi Vladislaus, kuuluisan kreivi Draculan esikuva. Pian sairaalassa alkaa tapahtua asioita, joita tutkija ei kykene selittämään järjellä. Matias huomaa seuraavansa opastaan kohti pimeää. JP Koskinen yhdistää romaanissaan trilleriä, historiallista romaania ja ihmiselämän suuria kysymyksiä. Hän pitää lukijan taidokkaasti pihdeissään ja onnistuu luomaan huikaisevan lisäjuonteen kuuluisan kreivi Draculan tarinaan - tällä kertaa nykypäivän Helsingissä.

Aiheet

Rakola, Matias,

fikt.

2000-luku

fiktio

todellisuus

vampyyrit

tutkijat

mielisairaalat

Helsinki