Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Muumilaakson kuvasanakirja

suomi-englanti

Tove Jansson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Muumilaakson kuvasanakirja : suomi-englanti

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Muumilaakson kuvasanakirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Schildts Söderströms

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951501865X

9789515018656

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, englanti

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yksi kuva saattaa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa, mutta Muumilaakson kuvasanakirjoissa on upeiden kuvien lisäksi 1 200 sanaa! Ja jos sanakirjan lukeminen on yleensä varmin keino vaipua uneen, tämä sanakirja toimii täsmälleen päinvastoin: oppiminen käy kuin vahingossa lukijan seuratessa Muumilaakson väkeä keittiön aamupuuhiin, metsäretkelle ja merimatkalle, juhlavalmisteluihin ja villeihin leikkeihin. Kaikki tärkeät pikkusanat - värit, muodot, numerot, aistit ja ammatit - on koottu omaan lukuunsa. Lisäksi kirjan sivuille on piilotettu pieniä arvoituksia. Sanakirjat on kuvitettu Tove Janssonin alkuperäiskuvin, jotka nähdään nyt Nora Kitinmäen vesivärein herkästi värittäminä - ensimmäistä kertaa värillisinä!

Aiheet

kuvasanakirjat

englannin kieli

suomen kieli

sitaatit