Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Neuromaani

Jaakko Yli-Juonikas

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Neuromaani

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Neuromaani" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9511261983

9789511261988

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

HS:n kriitikoiden2000-luvun lempikirjat-lista. Suomen kirjataiteen komitea on palkinnut Jaakko Yli-Juonikkaan romaanin Neuromaani (Otava, 2012) arvonimellä Kirjataiteen vuoden kaunein kirja. Teoksen graafinen suunnittelija on Markus Pyörälä. Serotoniini on hyvä renki mutta huono isäntä. Meillä kaikilla on sellaiset. Aivot. Miehillä ne ovat suuremmat kuin naisilla, mutta jos motorisista tehtävistä huolehtivat liikealueet poistetaan, naisaivot voittavat kokokilpailun ylivoimaisesti. Miksi silti tunnetuimmat suomalaiset aivotutkijat ovat olleet miehiä? Paavo Riekkinen ja Urpo Rinne ovat tehneet aivotutkimuksesta petosten taidetta, rationaalisuuden sekasortoa. Heidän värikkäät vaiheensa ovat kaikkien tiedossa. Viisarit aivotutkijan kravatissa eivät liiku. Miljoonia on ohjattu väärille tileille. Yli-Juonikas selvittää taustat - kaikelle on myös yliluonnollinen selitys! Neuromaani on Paavo Riekkisen ja myrkkysateenvarjon kohtaaminen leikkauspöydällä. Aidanseipään ja susikoiran avoliitto sveitsiläisellä lenkkipolulla.

Aiheet

Riekkinen, Paavo,

fikt.

Rinne, Urpo K.,

ffikt.

Näre, Silvo,

romaanit

aivotutkimus

kokeelliset romaanit

sisäkertomukset

viitteet

linkitys

tekstit

absurdi

ironia

aivot

tutkimus

ihmiskuva

mielentilatutkimus

psyyke

hallinta

harha-aistimukset

äänet

affektiivisuus

rikoksentekijät

motiivit

katoaminen

rahat

aivotutkijat

professorit

kirjallisuuspalkinnot

Kirjataiteen kaunis kirja -palkinto