Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pora!

venäjää aikuisille. 1

Marja Jegorenkov

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pora! : venäjää aikuisille. 1

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pora!" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

951125569X

9789511255697

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

venäjä, suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Oppikirja sisältää kirjaan täytettäviä tehtäviä. Venäjän kielen alkeiskurssi Pora! opettaa puhumaan erilaisissa viestintätilanteissa. Siinä matkustetaan Venäjällä ja tavataan venäläisiä Suomessa. Pora! on selkeä ja helppokäyttöinen. Viestinnällisyyden lisäksi harjoitellaan kaikkia muitakin kielen osa-alueita: lukemista, kirjoittamista, kuuntelua ja ääntämistä. Aakkoset opetellaan mielenkiintoisesti Venäjän kiertomatkalla, ja samalla kun kirjaimet tulevat tutuksi, myös maan- ja kulttuurintuntemus lisääntyy. Teksteissä käydään Venäjällä mm. kylässä perheen luona, kahvilassa sekä ostoksilla, ja Suomessa kohdataan venäläisiä erilaisissa palvelutilanteissa. Lopuksi matkustetaan Suomesta Venäjälle eri kulkuvälineitä käyttäen. Tekstit ja harjoitukset ovat kätevästi samassa kirjassa, ja kirjan lopussa ovat jo kappaleissa esiintyvät kielioppiasiat vielä omana osionaan. Kirjassa on yhdeksän kappaletta, ja aina kolmen kappaleen jälkeen on lyhyt kertausjakso.

Aiheet

venäjän kieli

aikuisopiskelu

kielikurssit

alkeiskurssit