Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viskien maailma

Jarkko Nikkanen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viskien maailma

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viskien maailma" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522208736

9789522208736

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Teos tarjoaa kattavan tietomäärän viskeistä ja viskinvalmistuksesta unohtamatta itse juomaan liittyvää historiaa ja kulttuuria. Kirja sisältää yli 500 viskin makukuvaukset, mukana on viskejä aina 1930-luvulta tähän päivään. Kyseessä on myös laajin otos kotimaisesta viskinvalmistuksesta. Suomalaisten ja kansainvälisten viskivaikuttajien henkilökuvia ja haastatteluja. Mukana on myös yksityiskohtainen ja tietosisällöllisesti kattava artikkelikokoelma viskiin liittyvistä ilmiöistä. Teos sopii niin aloittelijalle kuin pidemmällekin ehtineelle viskiharrastajalle, ja se vie lukijan nojatuolimatkalle eri viskinvalmistusalueille ympäri maailmaa. Viskiasiantuntijat Jarkko Nikkanen ja Mikko Honkanen pitävät tasting- ja koulutustilaisuuksia ympäri Suomea.

Aiheet

viski

valmistus

tislaus

alkoholijuomat

tislaamot

historia

Suomi