Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kiduttajan varjo

Gene Wolfe

Kirjasarja: Wolfe, Gene, osa 1

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kiduttajan varjo

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kiduttajan varjo" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512086689

9789512086689

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tähtivaeltaja-palkinto 2013. Yhdysvalloissa vuonna 1980 ilmestynyt Kiduttajan varjo aloittaa Gene Wolfen arvostetun ja ylistetyn Uuden auringon kirja -sarjan. Moninkertaisesti palkittu neljän kirjan sarja kertoo Severianin matkan oppipojasta suureksi ja mahtavaksi hallitsijaksi. Tarinan ensimmäisessä osassa Severian muistelee nuoruuttaan kiduttajien killan oppipoikana. Hän nousee kisälliksi, mutta rikkoo sitten killan sääntöjä osoittamalla myötätuntoa vangille ja joutuu karkotetuksi kaukaisille maille. Kirja voitti ilmestyessään World Fantasy -palkinnon. Romaani on allegorisen tarinankerronnan mestariteos, joka hakee kielellisessä ilmaisussa vertaistaan. Wolfe on monimutkaisten kielilabyrinttien ja maailmojen rakentaja, joka kuvaa luomiaan henkilöitä harvinaisella lämmöllä ja viisaudella. Uuden auringon kirja ei ole ainoastaan tieteiskirjallisuuden vaan maailmankirjallisuuden klassikko.

Aiheet

Severian,

fikt.

tieteiskirjallisuus

allegoriat

seikkailukirjallisuus

nuoruus

oppipojat

ammatit

kidutus

rikokset

rakastuminen

rangaistukset

petturit

karkotus

syrjäseudut

Traakia

kisällit

kiduttajat

luopiot

kaupungit

Nessus

tulevaisuus