Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Venäläinen keittiö

yksityiskohtaiset valmistusohjeet

O. Zykina

Kirjasarja: Alfamer, osa S175

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Venäläinen keittiö - yksityiskohtaiset valmistusohjeet

15,00 €

Toimitus Suomeen 6,60 €

Yhteensä 21,60 €

Käytetty - hyvä (K3)

Sidottu, kuvakansi

2004 / 1.p

Kirjavehka

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Alfamer

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524720183

9789524720182

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Venäläinen ruoka ja keittiö on meille suomalaisille yhtaikaa eksoottista ja kuitenkin niin läheistä. Monet ruokalajit ovat tulleet Karjalan kautta muunneltuina versioina suomalaisiin ruokapöytiin. Tähän kirjaan on koottu noin 110 ruoanlaitto-ohjetta alkupaloista ja keitoista liha- ja kalaruokiin sekä makeisiin jälkiruokiin. Ohjeet esitetään erittäin selkeästi ja havainnollisesti. Kunkin luvun alussa ovat ohjeet ruoka-aineiden käsittelystä, yksityiskohtaisessa ohjeessa on koko sivun kuva valmiista ruoasta kattauksineen. Ruoanvalmistus neuvotaan sekä kuvasarjan että tekstin avulla. Mukana on luettelo tarvittavista aineista, valmistuksen vaikeusaste sekä kalorimäärä. Kirjassa on värikuvitus.