Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Terveellistä ruokaa vartissa

Pirjo Saarnia

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Terveellistä ruokaa vartissa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Terveellistä ruokaa vartissa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511263501

9789511263500

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pasta-pähkinäpaistosta, pestolohta ja höyrytettyjä kasviksia, broilerihampurilaisia. Vain viisitoista minuuttia, ja terveellinen, itse tehty ruoka on valmista nautittavaksi! Kun valmistat ruokasi itse, tiedät mitä syöt. Hyöty on moninkertainen: painonhallinta on helpompaa, arvokkaat ruoanlaittotaidot siirtyvät jälkipolville ja kauppalaskut pienenevät. Valitsemalla terveellisiä, mahdollisimman vähän prosessoituja raaka- aineita säästyt myös ainesosaluetteloiden tavaamiselta ja turhien lisäaineiden syömiseltä. Ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri Pirjo Saarnia tarjoaa kiireiselle ruoanlaittajalle reseptejä nopeisiin perusruokiin, osittain esivalmisteltuihin sekä kylmiin ruokiin. Myös ruoan terveys- vaikutuksista saadaan tuoretta, kiinnostavaa tutkimustietoa.

Aiheet

terveellisyys

ruoka

ruokatottumukset

ravitsemuskäyttäytyminen

syöminen

terveys

raaka-aineet

terveysvaikutukset

lisäaineet

ravintoaineet

painonhallinta

ruokaohjeet

keittokirjat