Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kerppu ja tyttö

Sari Peltoniemi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kerppu ja tyttö

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kerppu ja tyttö" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513137945

9789513137946

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kerppu on pieni, musta koira. Kerpulla on mukavat vanhemmat ja kiva koti, mutta se ei ole tyytyväinen. Se haluaa oman lemmikin - kaikilla kavereillakin on! Kerppu mankuu niin kauan, että saa lopulta ystäväkseen tytön. Mutta miten tyttöä hoidetaan? Voiko sen nimeksi laittaa Musti? Ja mitäs jos se karkaa? Koiran ja ihmisen yhteiselo voi joskus olla mutkikasta. Kerppukin joutuu tyttönsä kanssa moniin hankaluuksiin ja vaaroihin. Silti on aivan selvää, että he kuuluvat yhteen. Ja on yhdentekevää, kuka lopulta omistaa kenet. Sari Peltoniemen kirjassa satu ja todellisuus sekoittuvat hykerryttävän hauskaksi kokonaisuudeksi, jota maustavat sekä nurinperin käännetyt tilanteet että ihan oikea koiranäkökulma. Koirallissanomat suosittelee!

Aiheet

Kerppu,

fikt.

lastenkirjallisuus

saturomaanit

kommellukset

yhdessäolo

lapset

eläimet

lemmikkieläimet

tytöt

koira