Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suuri viskikirja

Gavin D. Smith

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suuri viskikirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suuri viskikirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522205311

9789522205315

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirjan alussa selitetään viskinvalmistuksen perusasiat ja se, miten makuaistiaan harjoittamalla todella oppii ymmärtämään viskin monipuolisia makuja. Muualla kirjassa syvennytään viskiin tarkemmin ja tutustutaan siihen, kuinka ympäristö, raaka-aineet, käsityötaito ja erilaiset historialliset tyylit vaikuttavat viskibrändeihin. Sadat yksityiskohtaiset makuhuomiot sekä vertaansa vailla oleva tutkimusmatka, joka kertoo viskin tarinan yksityiskohtaisten tislaamotarinoiden kautta, lisäävät viskinystävän tietoutta ja auttavat täydellisen juoman etsinnässä. Kirjassa tutustutaan syvällisesti kaikkiin suuriin viskinvalmistusmaihin ja kerrotaan laajasti tärkeistä ja vaikutusvaltaisista tuottajista. Kirjassa esitellään kaikki viskilajit, aina single malt viskeistä poteeniin, ja annetaan valaisevia ohjeita niiden tunnistamiseen ja oikeaoppiseen nauttimiseen. Koska erinomaisia viskejä valmistetaan nykyään ympäri maailmaa, kirja on myös maailmanympärimatka, joka kuljettaa viskinystävän Banffshirestä Bangaloreen. Mukana suomalaiset tislaamot, parhaat viskibaarit ja Alkon kärkivalikoima.

Aiheet

viski

valmistus

tislaus

alkoholijuomat

tislaamot

hakuteokset

alkoholi