Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kani Koipeliinin kuperkeikat

Kirsi Kunnas

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kani Koipeliinin kuperkeikat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kani Koipeliinin kuperkeikat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510353922

9789510353929

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kani Koipeliinin kuperkeikat on suomalaisten runosatujen klassikko, joka toi Kirsi Kunnakselle Kirjallisuuden valtionpalkinnon. 30 vuotta ilmestymisensä jälkeen teos julkaistiin Christel Rönnsin uudelleen kuvittamana. Hän teki Kunnaksen kanssa yhteistyötä jo vuonna 2005 ilmestyneen Tapahtui Tiitiäisen maassa -juhlakirjan kuvittajana. Alun perin vuonna 1979 ilmestyneessä Kani Koipeliinin kuperkeikat -kertomuksessa on monien tasojen leikistä syntyvää outoa vetovoimaa, joka saa tarttumaan siihen samalla innolla vuosi toisensa jälkeen. Vastalauseena kirjallisuuttakin ahdistaneelle politisoituneelle ajalle sen sankari on itsenäiseksi, odotuksistaan ja lopulta luojastaan riippumattomaksi, villiksi runopilliksi kasvava kanihahmo. Kani Koipeliinin kuperkeikat on Kunnaksen tuotannossa eräänlainen silta lastenrunouden ja 1980-luvun keskeislyriikan välillä. Siten sitä on myös vaikeaa, ja turhaa, pyrkiä kohdentamaan puhtaasti lapsille tai aikuisille kirjoitetuksi.

Aiheet

Koipeliini,

fikt.

lastenkirjallisuus

runot

lastenrunot

lorut

eläimet

kaniinit