Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suomipopin helmiä. 7, Naisenergiaa ja hittejä Annikki Tähdestä Anna Puuhun

Juha Töyrylä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suomipopin helmiä. 7, Naisenergiaa ja hittejä Anni...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suomipopin helmiä. 7, Naisenergiaa ja hittejä Annikki Tähdestä Anna Puuhun" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Helmi Kustannus

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513154378

9789513154370

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomipopin helmiä 7 sisältää Suomen valovoimaisimpien naisartistien hittejä 50-luvulta uusimpiin 2000-luvun megahitteihin. Kirjassa on 60 sarjassa ennen julkaisematonta biisiä sanoin, melodioin ja soinnuin. Kirjasarjan numeroidut osat sisältävät nyt yhteensä 421 laulua. Uudessa kirjassa on jälleen useita ennen nuotteina julkaisemattomia kappaleita mm. seuraavilta artisteilta: Anna Puu, Kristiina Brask, Chisu, Suvi Teräsniska, Jippu, Katri Ylander, Maija Vilkkumaa. Suomipop-faneille, muusikoille, musiikin harrastajille ja opiskelijoille, ikään katsomatta!

Aiheet

popmusiikki

kokoelmat

naiset

Suomi

viihdemusiikki

rock

hitit

iskelmät

laulukirjat

viihdemusiikka