Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Keskiyö ylläni

Terry Pratchett

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Keskiyö ylläni

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Keskiyö ylläni" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512353687

9789512353682

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tiffany Särkysellä, 16-vuotiaalla noitakokelaalla, on huolia. Hän toimii jo melkein täysin oppineena noitana kotiseudullaan Liitumaalla, mutta viime aikoina ihmisten asenne on muuttunut oudon noitavihamieliseksi. Lisäksi hänen vanha ystävänsä ja melkein poikaystävänsä, paronin poika Roland, on kihlautunut herttuattaren valjun ja vetistelevän tyttären kanssa. Vanhan paronin kuolema käynnistää varsinaisen noitavainon, kun kuolema yritetään sälyttää Tiffanyn syyksi. Selvitäkseen tästä sotkusta Tiffany tarvitsee kaikki noitataitonsa, erityisesti kykynsä nähdä ensivaikutelmien ja muiden luomien harhakuvien läpi. Romaani näyttää noitakokelas Tiffany Särkysen aikuisuuden kynnyksellä, ensirakkauden ja ennakkoluulojen pyörteissä. Aiemmin Tiffanyn vaiheita on seurattu kirjoissa Vapaat pikkumiehet, Tähtihattu ja Talventakoja. Keskiyö ylläni pohtii ensivaikutelman pettävyyttä ja ihmisluonnon taipumusta kiihkoiluun ja lauma-ajatteluun, jälleen Pratchettin hilpeän terävään tyyliin.

Aiheet

Särkynen, Tiffany,

fikt.

nuortenkirjallisuus

seikkailukirjallisuus

fantasiakirjallisuus

sarjakertomukset

huumori

noitavainot

Liitumaa

murha

epäily

syyttömät

rakastuminen

noidat

kirjallisuuspalkinnot

Andre Norton -palkinto