Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kävelyretki ja muita kertomuksia

Robert Walser

Kirjasarja: Baabel

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kävelyretki ja muita kertomuksia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kävelyretki ja muita kertomuksia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sotateos

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9518514321

9789518514322

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Baabel

Esittely

Miten sijoittaa kirjallisuuden maailmaan arvoituksellinen sveitsiläiskirjailija Robert Walser? Hänestä tiedetään Suomessa toistaiseksi verraten vähän: yhtään kokonaista nidettä ei hänen laajasta tuotannostaan ole suomennettu ennen puheena olevaa kokoelmaa. Kuitenkin häntä on alettu viime vuosikymmeninä pitää eräänä tärkeimmistä kirjallisen modernismin edustajista. Hän oli jo aikoinaan ihailun kohde ja inspiraation lähde sellaisille maailmankirjallisuuden keskeisille taiteilijoille kuin Franz Kafka, Robert Musil ja Hermann Hesse - Kafkan tapauksessa jopa ainoa kirjailija, jota hän aidosti ihaili. Walserin tuotanto koostuu enimmäkseen lyhytproosasta: varhaisurbaanin maailman kuvauksista eri keinoin ja tyylein. Hänen kertomuksensa ovat aina nerokkaita, ytimekkäitä ja ehyitä, vaikka niitä koskettavatkin miltei poikkeuksetta sekä tuska että nauru, modernin maailman herättämät kysymykset ja eksistentiaaliset pelot. Niitä sävyttää luonteenomaisesti kepeä ironia ja leikkisyys.

Aiheet

novellit

piilotajunta

pienoisnovellit

lyhytproosa

klassikot

modernismi

Sveitsi