Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pikku Niken uudet seikkailut. 3, Nikke vauhdissa

Goscinny

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pikku Niken uudet seikkailut. 3, Nikke vauhdissa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pikku Niken uudet seikkailut. 3, Nikke vauhdissa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951032857X

9789510328576

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pikku Nikke kavereineen hauskuuttaa meitä jälleen! Kolmas kokoelma Pikku Niken uusia seikkailuita tarjoaa lukijoilleen kuulun koululaisen viimeisimmät kepposet. Se sisältää 45 suomeksi ennen julkaisematonta Nikke-tarinaa, jotka ovat ilmestyneet ranskalaisissa lehdissä vuosina 1959-1965. Tällä kertaa Nikke pääsee kujeilemaan parturissa, uimahallissa ja suklaatehtaalla. Niken mielikuvituksekas kaveriporukka yllättää myös välitunnilla. Kloku on edistynyt opinnoissaan häikäisevästi, eikä ole enää luokan huonoin oppilas vaan toiseksi huonoin. Lisäksi opettajan lellikki Albert lahjotaan. Lähes 50 vuotta sitten luotu Pikku Nikke on vietellyt lapsia ja aikuisia jo useamman sukupolven ajan. Alkemistit Goscinny ja Semp$/e valmistavat kultaa sekoittamalla tarinoihinsa ainutlaatuista lasten kieltä, huumoria, hulluttelua ja hurmaavia piirustuksia. Resepti toimii, sillä Nikke-tarinat ovat peräisin todellisesta elämästä ja tekijöiden omista lapsuudenmuistoista. Hauskat ja liikuttavatkin kertomukset herättävät lukijassa lapsuuden huolettoman ilon.

Aiheet

lastenkirjallisuus

koululaisromaanit

huumori

kommellukset

pojat

Nikke,

fikt.

lukuseikkailu

aavikkoralli

klassikot