Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Gastronomian sanakirja

Kaarina Turtia

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Gastronomian sanakirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Gastronomian sanakirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511185462

9789511185468

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kaivattu perusteos ruokafriikeille, kotikokeille ja alan ammattilaisille sisältää yli 7000 hakusanaa selityksineen. Tiedätkö, mistä on valmistettu kaakkoisaasialainen kalakastike? Mitä eroa on sitronellaheinällä ja sitruunaheinällä? Entä balsamietikalla ja balsamiviinietikalla? Millainen perinneruoka on kropsu? Mitä jalohome saa aikaan viinissä? Mitä kaikkea soijasta voidaan valmistaa? Miten Bellini-cocktail sai nimensä? Millainen juusto on Livarot? Mitä tarkoittavat sabayon, freesaus, diabolo, caquelon, caf$/e noir tai kir? Teoksen runsaat 7000 hakusanaa kattavat niin ruoanvalmistusaineet, ruoat ja juomat kuin keskeiset ravinto-opilliset termitkin. Mukana on runsaasti vieraskielistä sanastoa ääntämisohjeineen mm. ranskan kielestä, mutta myös eksoottisempaa sanastoa matkailevan gastronomian ystävän iloksi.

Aiheet

sanakirjat

gastronomia

ruoanvalmistus

ravinto

ruoka

elintarvikkeet

ruoat

juomat