Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Winston Churchill

sotavuodet 1940-1945

Max Hastings

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Winston Churchill : sotavuodet 1940-1945

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Winston Churchill" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510380334

9789510380338

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ison-Britannian pääministeri Winston Churchill on kaikkien aikojen suurimpia sotapäälliköitä. Hänen jääräpäinen peräänantamattomuutensa Hitlerin toimia kohtaan ja Yhdysvaltain taivuttaminen taisteluun Euroopasta ovat ansioita vailla vertaa. Tämä kirja on ensimmäinen suomenkielinen Churchill-elämäkerta puoleen vuosisataan. Se keskittyy vuosiin 1940-1945, jolloin Churchill johti Britannian sotaponnisteluja. Nykypäivän näkökulmasta unohtuu usein, että omana aikanaan Churchill oli kiistelty hahmo. Kun brittijoukot kärsivät raskaita tappioita vuonna 1942, Churchillin suosio romahti, ja hänen lähimmät työtoverinsakin vaativat kovaäänisesti pääministerin eroa. Kansakaan ei aina rakastanut johtajaansa ja osoitti sen lakkoilemalla keskellä sotaa, kun pääministeri vaati kansalaisilta uhrautumista verta, hikeä ja kyyneliä. Sir Max Hastings on arvostettu historioitsija, joka on toiminut myös sotakirjeenvaihtajana ja Daily Telegraphin päätoimittajana. Hän tarkastelee Churchilliä brittisotilaiden ja -siviilien sekä amerikkalaisten ja venäläisten liittolaisten silmin. Esiin piirtyy intiimi ja myötätuntoinen muotokuva kaikkien aikojen suurimmasta britistä, jota ilman maailma olisi tänä päivänä hyvin toisenlainen.

Aiheet

poliitikot

elämäkerrat

Iso-Britannia

pääministerit

historia

1940-1945

toinen maailmansota