Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tex Suuri

Claudio Nizzi

Kirjasarja: Tex Willer

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tex Suuri

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tex Suuri" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Egmont Books Ltd.

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9524690861

9789524690867

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Tex Willer

Esittely

Odotettu tieto- ja kuvakirja tuo uusia näkökulmia ja tulkintaa 1900-luvun valokuvataiteesta ja sitä ympäröineestä taidepuheesta Suomessa. Kolme asiantuntijaa ja tutkijaa, Kati Lintonen, Anna-Kaisa Rastenberg ja Elina Heikka, esittelevät suomalaisen valokuvan matkan taiteeksi osana kansainvälistä historiaa. Artikkelit tarkastelevat valokuvataiteen ydinkysymyksiä piktorialismista alkaen, muun muassa ratkaisevan hetken estetiikkaa, mustavalkovedostamisen tyylejä ja dokumentarismia. Runsas kuvasto sisältää myös ennen julkaisematonta aineistoa.