Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Onneksi olkoon, Nikke!

Goscinny

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Onneksi olkoon, Nikke!

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Onneksi olkoon, Nikke!" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510355852

9789510355855

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Nyt juhlitaan pikku Niken 50-vuotispäivää. Pojat ovat poikia, eikä Nikke ole vanhentunut tippaakaan. Ikuisen koulupojan kunniaksi julkaistaan juhlakirja: ihka ensimmäinen Nikke-tarina, yhdeksän ennen julkaisematonta tarinaa ja 70 upouutta värikuvaa. Suuri ranskalaishumoristi Ren$/e Goscinny (1926-77) kirjoitti nämä kertomukset 1950-luvulla, eikä edes kuvittaja Jean-Jacques Semp$/e ollut koskaan ennen lukenut niitä. Semp$/e innostui ja maalasi niihin akvarellikuvituksen keväällä 2008. Kirjassa yhdistyvät herkullisesti Goscinnyn elämänilo ja Semp$/en velmut piirroshahmot. Aluksi tutustumme aivan ensimmäiseen Nikke-juttuun nimeltä Pääsiäismuna. Isä järjestää pääsiäismunien etsintää, mutta leikki saa yllättävän käänteen. Sitten Nikke aikoo viedä ilmapallon kouluun, mutta kuinka käy? Vauhtia riittää, kun Nikke kiinnostuu judosta, teatterista ja kilpailusta, jossa palkintona on auto. Vastoinkäymisiä tulee, kun Nikke raahataan puoliväkisin vierailulle tai kun Klokun isä kieltää television katselun. Kaiken kruunaa kuitenkin loistoidea: järjestetään oma sirkus!

Aiheet

lastenkirjallisuus

kertomukset

huumori

kommellukset

pojat

koululaiset