Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Perillinen, eli Sielujen holvi

Christopher Paolini

Kirjasarja: Paolini, Christopher, osa 4

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Perillinen, eli Sielujen holvi

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Perillinen, eli Sielujen holvi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

951315954X

9789513159542

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Eragonin ja Saphiran taru saa viimein arvoisensa, uljaan lopun, kun alkamassa on kaikkien aikojen seikkailu. Kohtaloaan seuraava nuori Eragon ja hänen lohikäärmeensä Saphira ovat kulkeneet pitkän matkan. Edessä on vielä monta vaaraa ennen kuin unohtumaton tarina saa päätöksensä. Ovatko Eragon ja Saphira valmiita kohtaamaan Galbatorixin? Tässä taistelussa ei ole tarjolla uusia mahdollisuuksia. Christopher Paolinin Perillinen-sarjaa on seurattu huippusuosituissa romaaneissa Eragon, Esikoinen ja Brisingr. Sarja on yksi 2000-luvun suuria kirjallisia menestystarinoita. Tarinan päättävää fantastisen dramaattista Perillistä odottavat kaikenikäiset lukijat maailman joka kolkilla.

Aiheet

Eragon,

fikt.

Saphira,

lohikäärme, fikt.

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

miekka ja magia -kirjallisuus

hyvän ja pahan välinen taistelu

ystävyys

pojat

lohikäärmeet

valtataistelu

yliluonnolliset voimat

lohikäärmeratsastajat

kapinalliset

Alagaësia