Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Enkelten portaat

Michael Connelly

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Enkelten portaat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Enkelten portaat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512055686

9789512055685

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Martta Kalmankallio asuu suuressa vanhassa talossa äitinsä ja isoisänsä kanssa ja etsii erikoislahjakkuuttaan: jonakin päivänä hänestä nimittäin tulee vielä jotain Suurta! Martan isoisä on seudun tunnetuin parantaja, jonka yrteistä ja taikaliemistä monet ovat saaneet avun, mutta yhteen vaivaan eivät isoisänkään keinot tepsi. Martan isä on kuollut, ja äiti suree sitä kovasti. Martta tekisi mitä vain, jotta saisi äitinsä jälleen nauramaan. Kun hän kuulee, että isä ja äiti ovat aikoinaan haaveilleet suurperheestä, hän valpastuu. Löytyisiköhän isoisän taikakirjoista apua ongelmaan