Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Valkoinen hehku

Tapani Bagge

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Valkoinen hehku

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Valkoinen hehku" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

951314741X

9789513147419

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Elokuussa 1938 neuvostokapteeni Helander odottaa teloitusta luostarin pihalla Espanjassa. Komennuskunnan johtajan silmissä on tuttu valkoinen hehku. Pian luoti kaataa Helanderin joukkohautaan. Suomessa sisäministeri Kekkonen tulee Hämeenlinnan torille vastaanottamaan itsenäisyyspäivän juhlaparaatia, mutta pinnan alla kuohuu. Helanderin veli Uljas hautoo kostoa Kekkoselle, helsinkiläistoimittaja ja valokuvaaja tutkivat oluttehtailijan pojan murhaa, Valpon ylietsivä Mujunen etsii saksalaisen asekauppiaan yksityissihteeriä ja salaisia papereita. Pankinjohtajan uusi autonkuljettaja taas hakee Espanjassa kadottamaansa valkohehkuista ryöstösaalista, yrittää palata menneeseen ja hankkii kostoa isänsä murhaajalle.

Aiheet

Helander,

fikt.

rikoskirjallisuus

jännityskirjallisuus

musta huumori

vaihtoehtohistoriat

vallankaappaukset

Suomi

1938

murhayritykset

ministerit

poliittinen murha

oikeistoliikkeet

Isänmaallinen kansanliike

kaupungit

Hämeenlinna