Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Star wars

the clone wars : kuvitettu opas

Jason Fry

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Star wars : the clone wars : kuvitettu opas

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Star wars" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510343846

9789510343845

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Elokuussa ensi-iltaan tullut animaatioelokuva Star Wars: The Clone Wars on uusin lisäys George Lucasin luomaan tähtisaagaan ja lähtölaukaus kokonaan uudelle televisiosarjalle, josta on ennakkotietojen mukaan tulossa kaikkiaan 100-osainen. Elokuvassa avataan Episodien II ja III väliin sijoittuvia tapahtumia. Galaksin rauhaa nakertavat separatistit pyrkivät murskaamaan Tasavallan, jota jedisoturit puolustavat Voiman siivittäminä. Anakin Skywalker ja hänen oppilaansa, uusi sankaritar Ahsoka Tano, tekevät parhaansa vapauttaakseen kidnappaajien kynsiin joutuneen Jabba the Huttin pojan. Tehtävä osoittautuu pian alkuasetelmaa monimutkaisemmaksi. Vauhdikas ja toiminnantäyteinen seikkailu ei olisi täydellinen ilman viisasta Obi-Wan Kenobia ja kreivi Dookua, jonka kieroksi salajuoneksi kidnappaus ennen pitkää paljastuu& Myös tulevan tv-sarjan kumppaniksi sopivassa kuvitetussa oppaassa esitellään elokuvan hyvien ja pahojen hahmojen kirjava kavalkadi ja taustoitetaan niin alusten, aseiden kuin droidien tekniikkaa pintaa syvemmältä.

Aiheet

Star wars - the clone wars (elokuva)

Tähtien sota (elokuva)

elokuvat

Tähtien sota

tieteiselokuvat

animaatioelokuvat

fiktiiviset henkilöt