Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Virtahepojen laulujuhlat

Hannu Hirvonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Virtahepojen laulujuhlat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Virtahepojen laulujuhlat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu

ISBN

9513167151

9789513167158

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pienet krokotiilit Krrilla ja Krristian ovat lähteneet matkaan kuumailmapallolla. He haluavat päästä virtahepojen laulujuhlille Afrikkaan, mutta tuulet vievätkin heidät kohti pohjoista. Ei se mitään! Nuorena pitääkin olla vähän tuulten vietävänä! Leikkisä ja liikuttava tarina vie mukanaan virtahepojen laulujuhlille ja barbien kauneushoitolaan. Krrilla ja Krristian oppivat matkalla vaikka mitä, mm. Oulun murretta. Ja sen, että kannattaa sopia useammin kuin riidellä. Virtahepojen laulujuhlat on viides Murisevan metsän asukkaista kertova lastenromaani ja se on jatkoa Rakastunut krokotiili -teokselle, joka oli Finlandia Junior -ehdokkaana 2010.

Aiheet

lastenkirjallisuus

saturomaanit

eläinkertomukset

sarjakertomukset

matkat

kuumailmapallot

kommellukset

krokotiilit

eläimet

Muriseva metsä